Marcinkevičius




Pinigus išviliojo apsimetęs daktaru

Šią savaitę rajone pradėti aštuoni ikiteisminiai tyrimai dėl smurto, vagysčių, nelegalaus ginklo laikymo ir sukčiavimo. Vyras, apsimetęs daktaru, iš moters išviliojo 200 eurų.

Patyrė smurtą

Pirmadienį naktį ties Ventos g. 7 namu tyrimo metu nenustatyti asmenys sumušė vyriškį, gim. 1989 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Antradienį naktį Naftininkų gatvėje, praėjime tarp pastatų 17A ir 17B, nepažįstamas asmuo sumušė ir apiplėšė vyriškį, gim. 1980 m. Užpuolikas iš jo pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir elektroninę cigaretę. Žala – 58 eurai.

Buvo apgauta

Vasario 20 d., apie pietus, į laidinį telefoną moteriai, gim. 1931 m., paskambinęs nepažįstamas vyriškis prisistatė esąs daktaras ir pranešė, kad eismo įvykio metu jos sūnus sužalojo vaiką ir reikalingi 200 eurų operacijai atlikti. Vėliau atvykęs pas moterį, pinigus paėmė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Atsinešė ginklą

Vasario 15 d. vakare vyras, gim. 1980 m., į kaimynų namus atėjo su oriniu šautuvu.Pirminiais duomenimis, vyriškis su ginklu atėjo padėti išspręsti konflikto. Paaiškėjo, kad mažeikiškis šiam ginklui neturėjo leidimo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įsibrovė ir pavogė

Nuo vasario 20 d. 16.00 val. iki vasario 23 d. 8.30 val. iš aptvertos teritorijos Tirkšlių g. 5A pavogti plastiko gaminiai (vamzdžiai, šuliniai), kurių bendra vertė – 4221,13 euro.

Tarp vasario 12 d. ir vasario 23 d. 11.00 val. iš moters buto Draugystės g. pavogti baldai. Žala – 300 eurų.

Nuo šeštadienio 12.00 val. iki pirmadienio 18.00 val. Pagardės kaime, Gardenio gatvėje, iš garažo pavogta vanago iškamša, iš kieme stovėjusio traktoriaus – užvedimo starteris, o iš krovininio sunkvežimio – akumuliatorius. Žala – 350 eurų.

Trečiadienį, tarp 17 val. ir 19 val., darbo metu, iš odontologijos klinikos Naftininkų g. 5 biuro patalpų pavogtas portfelis, kuriame buvo mobiliojo ryšio telefonas, rašiklis, įvairūs odontologijos darbo įrankiai. Žala – 2847 eurai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode